­

foto paaseitjes 2020

De leden van Reborn komen tussen 1 en 29 maart aan de deur met paaseitjes. 
We treden gemiddeld vijf keer per jaar op en voor deze optredens willen wij het repertoire vernieuwen. Mede met de verkoop van paaseitejs worden nieuwe muziekstukken aangeschaft.

Ook dit jaar hebben we hulp gekregen van dagbesteding Puur Natuur uit Hengelo, waar de cliënten met veel enthousiasme in de afgelopen week de kleurige paaseitjes hebben ingepakt. Er is bijgehouden hoeveel eitjes in een zakje gaat, dat er geen kapot eitje tussen komt en voorzien van label en lintje. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor de hulp en hopen volgend jaar weer van de diensten van Puur Natuur gebruik te kunnen maken.

We hopen veel mensen aan te spreken om eitjes te kopen zodat de koorkas gespekt wordt en er nieuwe muziekstukken aangeschaft kunnen worden.
De paaseitjes zijn te koop voor 2,50 euro per zakje en drie zakjes kosten 7 euro. Wie de leden met paaseitjes heeft gemist, kan contact opnemen met Madelon Elizen, 06-30278716 voor een afspraak om de paaseitjes te komen halen of langs te brengen op een tijdstip dat het uitkomt.
Zaterdag 7 maart staan leden van het koor bij de AH en Plus te Hengelo vanaf 10.00  uur met de paaseitjes.

 

Koor REBORN is een ruim 40 enthousiaste leden tellend gemengd koor, ontstaan in 1996, vanuit een reünie van een voormalig kerkkoor/jongerenkoor. O.l.v dirigente Marina Kirchhofer. De leden komen uit Wichmond en omliggende dorpen.

Ons repertoire bestaat o.a. uit pop en traditionals en we hebben ook een uitgebreid kerstrepertoire.

We zingen veelal Nederlands- en Engelstalige liederen, met af en toe een andere vreemde taal.

Enkele nummers zingen we a capella, maar meestal worden wij begeleid door onze vaste pianiste, Petra Hilderink.
Wij treden op bij verschillende gelegenheden: korenfestivals, kerkdiensten, kerstmarkten, in ziekenhuizen, bejaardencentra en we hebben ook wel eens een buitenoptreden.

Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur.

Dames en heren die interesse hebben om lid te worden, kunnen zich aanmelden bij de secretaris van ons koor (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

­